Служители на ОД МВР – Враца, с награди по случай 5-и юли- празника на МВР

Снимка: Infomreja.bg

Наградени са и служители на РДПБЗН - Враца

Министърът  на вътрешните работи Младен Маринов награди с  „Почетен знак“ на МВР-ІІ степен  директора  на ОД МВР – Враца, старши комисар Янко Янколов. Наградата  е  за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните  задължения.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов  награди  с  „Колективна парична награда“ два екипа ( 19 служители) криминалисти от РУ – Враца, и ОД МВР - Враца.  Наградите са за постигнати високи резултати  в служебната дейност.

Директорът на ОД МВР – Враца, старши комисар Янко Янколов награди с „Писмена похвала“ общо 89 служители от всички районни управления в областта. Наградите са за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

Двама служители на ОД МВР – Враца, са наградени  с „Обявяване на благодарност“. Наградите са от административния секретар на МВР Бойко Славчев.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР, с „Почетен знак“ на МВР – III степен е награден младши експерт Людмил Гешев – началник на дежурна смяна в група „Пожарогасителна и спасителна дейност“ на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Враца, към Регионална дирекция  „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Враца. Наградата  е от министъра на вътрешните работи.

За съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи и във връзка с професионалния празник на МВР, с отличие „Писмена похвала“ са наградени 11 служители на РДПБЗН-Враца. Наградите са от комисар Кирил Василев - ВПД директор на РДПБЗН - Враца.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK