След Вили Вуцов, който поиска Роналдо, Пирин се спря на Меси

снимка:infomreja.bg, архив

„За да имаме завършващ футболист, който да решава мачовете на Пирин, ще опитаме да привлечем Лионел Меси от Барселона“.

Това заяви управителят на „орлетата“ Николай Петрунов в отговор на треньора Йордан Самоковлийски, който след мача с Добружа (1:1), каза, че няма лидер в отбора, който да решава важните мачове.

Преди него треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов пък каза, че ще пробва да вземе Кристиано Роналдо от Реал (М), ако португалецът е свободен агент.

„Миналият сезон Владислав Златинов стана голмайстор на Югозападната „В“ група с 33 гола. Привлякохме Томислав Павлов с 18 гола от Миньор и Мартин Тошев с 14 попадения от Септември (Симитли).Тези момчета са показали, че имат качества, просто трябва някой да ги доразвие. Това, което се иска от нас като ръководство, сме го изпълнили. Време и футболистите да променят мисленето си, за да покажат ново лице, което все още не са показали в досегашните 10 мача от началото на сезона.Играят до 30-ата минута, после не могат да ходят по терена.  Ще се съберем заедно с треньорите и играчите. Ще изясним причините за слабото представяне на отбора. Селекцията в Пирин е направена изцяло със съгласието на треньора. Единствено не успяхме да задържим Любомир Витанов и Благой Наков, тъй като не сме Реал Мадрид, за да им плащаме исканите от тях заплати. Продължавам да съм оптимист, че Пирин ще изпълни поставената цел – завръщане в елита. Оттук нататък само трябва да побеждаваме“, каза Николай Петрунов.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK