След полицейска акция на РУ-Банско: Задържани с наркотици и дрогирани водачи

Снимка: Infomreja.bg, архив

Полицейски служители на РУ-Банско след успешно проведена вчера акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества установиха и задържаха цяла плеяда от лица, притежаващи наркотични вещества, както и дрогирани водачи.

Към 22,25 часа снощи на ул. “България“ в Банско е спрян лек автомобил „Нисан“, управляван от 29-годишния С. С. от Добрич. При проверката униформените открили и иззели от водача плик с около 1,65 грама марихуана. С.С. е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Около 10,50 часа вчера по време на акцията на ул. “Драма“ в Банско е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с водач Г. Я., на 19 г. от Банско. Наркотестът отчел, че младежът е седнал зад волана след употреба на дрога.

В 17,10 часа на ул. "Патриарх Евтимий" в курортния град е спрян за проверка лек автомобил „Фиат Брава“, управляван от 29-годишния Д. Д. от Бургас, който също се оказал дрогиран.

Шофьор, употребил наркотици, е заловен и в 18,20 часа на ул. “България“ в Банско. 23-годишният Ф. Ф. от София е управлявал лек автомобил „Пежо“.

В резултат на извършена полицейска проверка около 13,00 часа вчера в благоевградския квартал "Запад" е спипан и 26-годишният И. Д. от областния град, у когото служители на сектор „КП“ при ОДМВР-Благоевград, са намерили и иззели около 8,05 грама канабис.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK