След глоба от НП „Рила“, влогър дарява събраните средства за болно дете

Снимки: Личен архив

Последователи му изпратиха 1500 лв., които той преведе по сметката на малкия Младен

След глобата, която беше наложена от НП „Рила“ на влогъра Слави Панайотов, той реши да дари събраните средства за погасяването на наказателното постановление на болно момченце от Варна.

Както ИФОМРЕЖА съобщи, Панайотов беше санкциониран за организирано изкачване на връх Мусала, в което се включиха 1500 човека.

Последва недоволство от негова страна и призив към всичките му последователи в канала The Clashers за събиране на сумата.

Слави Панайотов прикани всички, които имат възможност да му помогнат с парични средства, тъй като санкция в такъв размер е непосилна за него.

Две седмици по-късно бяха събрани малко над 1500 лв.

„Решихме със съпругата ми да удвоим тази сума и да помогнем на някое болно дете. Така 3 хил. лв. вече са преведени по сметката на малкия Младенчо от Варна, който е на годините на нашата дъщеричка.

Да помагаш не е порок, затова сме хора. Призовавам и вас да го направите, защото детето всеки месец се нуждае от скъпоструващо лечение, за да води нормален начин на живот“, призова Слави Панайотов.

Той обяви още, че до момента няма яснота какъв ще бъде размерът на наложената му глоба.

„Разбрах, че мога да получа наказателното постановление в срок от 1 до 6 месеца, защото такъв бил срокът. Нямам идея защо държавата работи толкова бавно, след като има нарушение“, допълни още Панайотов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK