След две седмици в кома почина прегазеният младеж в Гоце Делчев - Кръстю Кръстев

Снимка: Infomreja.bg

След две седмици в кома и претърпяна тежка операция на главата, в МБАЛ "Иван Скендеров" почина блъснатият на пътя при КАТ в Гоце Делчев младеж, който си отиде от този свят само на 24 години.

Лекарите от болницата в Гоце Делчев направиха всичко възможно да го спасят, но нанесените му жестоки травми от прегазването с автомобил отнеха младия живот.

От отделението по реанимация потвърдиха за смъртта на младежа и съобщиха, че фаталният край е настъпил в нощта срещу неделя, а вчера той е бил погребан. 

Злополучният инцидент стана вечерта на 3 януари тази година. Кръстю и още няколко момчета паркирали кола пред КАТ и тръгнали да пресичат платното на улица "Панаирски ливади", за да отидат във вилата на свой приятел.

Тогава с лекия си автомобил "Тойота", 43-годишният Георги Кръстилов, управлявайки вероятно с несъобразена скорост, заобиколил колоната от пресичащи платното младежи, но блъснал последния от тях - Кръстю Кръстав, който изостанал от групата заради проблеми с придвижването.

Хората в Гоце Делчев ще запомнят починалото момче като редовен посетител на църквите в града. Той бе дете на разведени родители и отгледан от роднини.

Поклон пред паметта му!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK