След ареста на Ангел Караньотов: Цялата информация, която се бълва, не е вярна

Снимка: Нова тв

 „Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е един агресивен господин, който заплашва жени. Заплашил е и Ива. Заплахите са отправени с особена жестокост”. Така синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов, коментира пред NOVA ареста си.

„Каза ми, че на тази писта няма да остана жива здрава, дойде да ми се покаже кой е. Каза ми, че съм щяла да пострадам. Бях с приятелката си. Обадих се на Ангел да му кажа, че съм изключително притеснена, че сме две жени и ни заплашват”, заяви Ива Русинова.

„Има заплахи. Защо полицията не обърне внимание на това? Г-на събира групировка. Това е агресивен човек, който в деня на случката е направил поне 10 конфликта с мотористи. Това, че аз съм отишъл в този момент там, че са го ступали, че са му счупили зъбите някакви хора – не го прави невинен автоматично”, коментира Караньотов.

Той разказа, че когато приятелката му се е обадила уплашена, че някакъв мъж я заплашва, той веднага тръгнал към мястото.

„Отивам и в този момент се разиграва някаква свада. Това, че съм бил там и това, че съм син на Аня Пенчева не ме прави виновен. Има снимки, има доказателства, нека някой да каже дали съм бил замесен”, заяви Караньотов.

„Случваше се далеч от нас, бяха се събрали хора от цялото летище”, разказа Русинова. По думите й двамата имат издадени призовки в качеството им на свидетели.

„Дадох си показанията, лежах си 24 часа както си му е реда”, допълни Караньотов.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, синът на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, попадна в ареста на полицейското управление в Дупница преди 3 дни.

Той беше задържан след екшън, който се разигра на летището край Сапарева баня посред бял ден. Тогава приятелката му и известен дрифт пилот в цялата страна – Ива Русинова, тренирала с джипа си „БМВ Х5“.

По все още неясни причини възникнал спор между Ива и столичният бизнесмен Ахмед Ибишев, който също по това време тренирал с автомобила си на летището.

Само няколко минути по-късно след последвало обаждане от страна на красавицата, на място пристигнали два джипа със здравеняци.

Мъжете започнали да налагат столичния бизнесмен, като един от тях му нанесъл жесток удар с бокс в лицето.

Пострадалият бизнесмен Ахмед Ибишев първоначално е бил настанен в частната болница в Дупница.

При прегледа от страна на медиците се установило, че пострадалият има кървяща рана на главата и счупена горна челюст.

По спешност беше транспортиран за „Пирогов”, а след което е настанен в отделението по лицево-черепна хирургия.

Работата по случая продължава РУП – Дупница. Уведомена е и Районната прокуратура в града.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf
loading...