След 8 години любов в Англия неврокопчанка доведе цялата рода на гаджето си и сключи с него брак в родния си Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

25-годишната Мария от Гоце Делчев след осем години любов с Марк Харди в Англия, където живее и тя, сключи граждански брак в родния си Гоце Делчев в присъствието на цялата си рода. Повече от 20 англичани приятели на младоженците присъстваха на сватбеното им тържество в Гоце Делчев. Пет дни упоритата неврокопчанка не вдигала телефона на любимия си, докато не го склони сватбеното им тържество да бъде в България и то да се случи според българските традиции и обичаи.

Жадните за българските емоции англичани се потопиха в невероятната непринудена празнична обстановка на сватбата на Марк и Мария в Гоце Делчев. Те бяха сюрпризирани от роднините на булката със специално поканен ансамбъл самодейци в национални носии, които освен че вдигнаха градуса на настроението на гостите предадоха и първия урок по български хора на англичаните. Чуждестранните гости се оказаха отлични ученици и не се пуснаха от хората до сутринта.

КОМЕНТАРИ

нина10:13 - 13.06.2011
страхотна сватба
Код за сигурност, въведете кода 2xd