След 3-месечно управление Валери Сарандев върна властта на Бисер Михайлов

Бисер Михайлов и Валери Сарандев, снимки: Infomreja.bg, архив

Валери Сарандев върна властта на Бисер Михайлов в Областната управа на Благоевград.

Това стана на тържествена церемония този следобед в сградата на държавната администрация.

Валери Сарандев, който е лидер на БСП в Гоце Делчев, заместник-председател на Областния съвет на БСП и председател на ЛРС "Сокол" - Гоце Делчев, остана на ръководния пост точно 3 месеца.

Той бе назначен на 9-и февруари с решение на служебното правителство на Огнян Герджиков, а от днес, по волята на кабинета "Борисов 3" бе отстранен от длъжността и заменен с Бисер Михайлов, който бе областен управител и при предишния мандат на ГЕРБ.

Както и преди три месеца, така и днес двамата си стиснаха ръцете и си пожелаха бъдещи успехи.

Сарандев върна жеста на Михайлов и също така топло го посрещна в кабинета си минути преди да го напусне, като подчерта, че по време на краткото си управление начело на държавната администрация не е проявил политически пристрастия, а е заложил на професионализма в работата си. 

След рокадата той ще се върне на предишния си пост - заместник-кмет на община Гоце Делчев.

Бисер Михайлов бе сред кандидат-депутатите в листата на ГЕРБ, но преференциалното гласуване не му отреди място в Народното събрание.

 

Бисер Михайлов, снимка: Infomreja.bg
Валери Сарандев, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Въведете име...21:27 - 16.05.2017
Нинова да обясни този факт!
Мнение11:44 - 12.05.2017
Вярно,фамилия Боцеви е известна,но не толкова с всеотдайността си към БСП ,отколкото със стремеж към ръководни постове,най-после Б.Боцев е депутат за което драпаше отдавна.Дано поговорката"Крушата не пада по-далеч от дървото",няма да важи за него и успее в новото си начинание и бъде полезен не за себе си ,а за каузата на БСП!!!
Мнение21:41 - 10.05.2017
Жалко,Валери Сарандев трябваше да бъде на мястото на Боцев в парламента.Със своя интелект и опит щеше да бъде по-полезен!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK