Намериха мъртъв сина на собственика на италианската фабрика "Пиерик"

снимка: infomreja.bg

27-годишният Пиер Пауло, син на собственика на италианската обувна фабрика „Пиерик“ - Пиеро Агостини, е намерен към 9.30 ч. тази сутрин мъртъв в леглото от близките му, които отишли да го събудят. Момчето се прибрало късно снощи от командировка в Италия и баща му наредил на жената, която се грижи за него, да го остави да поспи до по-късно след дългото пътуване. Когато отишли да го събудят, намерили Пиер Пауло вече изстинал, коментираха поредната трагедия с млад човек близки до италианските инвенститори в Гоце Делчев.

Веднага е бил извикан лекарски екип в апартамента на младежа, в който той живее с баща си. Лекарите са констатирали, че смъртта на младия мъж е настъпила след масиран инфаркт. Напълно се изключва версията за насилствена смърт или за смърт, причинена след употреба на алкохол или наркотични вещества, тъй като Пиер Пауло е страдал от високо кръвно налягане, наследствен диабет и наднормено тегло. Години наред е спазвал диети заради заболяванията си.

Италианските инвеститори Агостини от повече от 10 години развиват бизнес в  Гоце Делчев и дават работа на десетки безработни от цялата община. През годините Пиер Пауло, като млад човек, реши да се занимаваи с друг бизнес, като отвори   голяма дискотека в района на обувната фабрика „Пиерик”, но не му потръгна и я затвори веднага след първия сезон.

Бащата на починалия младеж, негови близки и колеги днес цял ден изказват съболезнования на Пауло Агостини за тежката загуба. Всички италиански инвеститори в региона и близки на опечалените родители подготвят транспортирането на ковчега  с починалия Пиер Пауло за погребение в родината му.   

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK