След 42 дни в столичната болница "Токуда" издъхна пребитият Иван Шущарков от Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

След 42 дни борба на лекарите от столичната болница "Тодуда" за спасяването на живота на Иван Шущарков от Гоце Делчев, тази сутрин пристигна тъжната вест, че той е починал. 

На 28 април около обяд 68-годишният неврокопчанин бе пребит от 27-годишния Иван Пиринлиев от град Хаджидимово, който още същия ден бе задържан, въпреки че избяга веднага след побоя, станал пред магазин "Екстра" в Гоце Делчев, и бе освободен след изтичане на 24-часовото му задържане в РУ-Гоце Делчев. 

По време на разпитите младият мъж от Хаджидимово се оправдал, че след като се скаралли с Иван Шущарков пред магазина, той само го блъснал и при падането си възрастният мъж си ударил главата в бордюра.

Иван Шущарков е работел в магазин "Хускварна“, който е бил близо до мястото на нелепия инцидент, отнел живота му. 

Около обяд Шущарков отишъл до  хранителния магазин, за да си купи обяд, когато бил нападнат от 27-годишния Иван Пиринлиев след спречкване между двамата. 

След смъртта на Иван Шущарков се очаква побойникът да бъде отново арестуван и предаден на съда в Гоце Делчев за осъдителна присъда за причиняването на смъртта на неврокопчанина. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK