Сладкарка от Разлог удари 50 000 лева от лотарията, жена от Гоце Делчев си тръгна от шоуто с 10 000 лв.

Снимки: Национална лотария

63-годишната работничка в сладкарски цех в Разлог, Севда Татарска, удари 50 000 лв. от игра на националната лотария. Тя спечели крупната сума от билета „Китайски дракон”, който купила съвсем случайно от хранителен магазин в града. 

"Имах усещането и предчувствието, че ще спечеля, затова и реших да си пробвам късмета. Ще използвам печалбата за децата и семейството, а на всички участници желая късмет”, развълнувано сподели Севда Татарска.

С 10 000 лв. от шоуто си тръгна и Ирена Карадашева от Гоце Делчев. Щастлива, тя обяви, че колкото повече човек играе и опитва късмета си, толкова е по-голям шансът му да спечели. 

И тази седмица без печеливш не се размина и Благоевград. 26-годишната консултантка Лилия Бекярска грабна 5 000 лв. от игрите. Тя разкри, че късметът й се е усмихнал, след като играла със семейни числа и рождени дати. 

"Ще използвам печалбата за почивка в края на лятото. На всички хора пожелавам успех, поне колкото моя, а дай, Боже, и повече”, каза Лилия Бекярска.

Игрите белязаха с печалба и 61-годишната пенсионерка от Сандански, Жулиета Троскова, която също спечели 5 000 лв.

"Участвам в игрите заради тръпката и усещането. Със спечелената сума ще погася кредите, които имам, както и ще помогна на децата си. Нека всички участници бъдат живи и здрави, желая им щастие и късмет”, възкликна Жулиета Троскова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK