Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с порой звезди

Снимка: Infomreja.bg

Преслава, Ивана, Саша Митич и Цеца Величкович пристигат в града

Заедно с богатата и разнообразна лятна програма от събития Банско Балкан Фест 2019 утвърждава имиджа на града като фестивалната столица на Балканите. 

На 6 септември първият специален гост е българската звезда Преслава. Великият сръбски певец Саша Матич ще огласи сцената след нея в първата фестивална нощ.

Втората вечер очакваме изявата на фолк-дивата Ивана, а кулминацията ще бъде суперзвездата на сръбската музика Цеца. Хитовете на Кралицата на балканската музика се очакват с нетърпение от многобройните почитатели на този жанр.

Любимата сръбкиня държи рекордите за най-големи концерти в тази част на Европа. Тя е събирала над 170 000 души на свое участие. Цеца Величкович е доказателство за силата на музиката да обединява народи и религии.

Предстоят две емоционални и изпълнени с горещи ритми нощи в Банско.

Стартът е в 19:00 часа, входът е свободен, а мястото е площад "Никола Вапцаров". Водещ на събитието ще бъде рапърът Устата.

Какъв по-добър повод да посетите курорта в последните слънчеви дни и да преоткриете Банско и неговата неподражаема атмосфера от природа, традиции и модерност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd