Консурс за почасово наемане на кабинет в „Медицински център-1" за лекари едндокринолози обяви Община Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Публично оповестен конкурс за почасово наемане на кабинет в „Медицински център -1" ООД  ще проведе Община Гоце Делчев.

Процедурата ще бъде проведена на база постъпилата докладна при кмета Владимир Москов от управителя на Медицинския център д-р Васил Даракчиев.

Той е декларирал, че за по-доброто и качествено обслужване на населението има нужда от лекари ендокринолози, какъвто е младият специалист д-р Татяна Металова, заявила желание да наеме кабинет за практиката си в "Медицински център -1" в Гоце Делчев.

Тъй като в сградата на дружеството няма свободни и незаети кабинети, за да бъде осигурен лекар ендокринолог за нуждите на населението от Гоцеделчевския регион, управителят д-р Даракчиев е предложил почасово наемане на кабинет № 24 на втория етаж в сградата на дружеството при 4-часов прием - от 14 до 18 часа, и първоначална конкурсна цена за наем от 44 лева на месец. 

Заедно с условията да провеждане на конкурса предложението бе прието на заседание на Общинския съвет. Според задължителните условия за провеждането на конкурса до него ще бъдат допуснати само лекари със специалност „ендокринология“, а кандидатите следва да регламентират минимално работно време с 4-часов работе ден - от 14 до 18 часа, тъй като до 14 часа кабинетът се ползва от "Медицински център -1".

След проведеното гласуване общинските съветници възложиха на упавителя д-р Васил Даракчиев да организира провеждането на публично оповестения конкурс и да подпише договор за наем със спечелилия участник.

Според общите условия наемите от отдадения кабинет ще се набират по отделна сметка на "Медицински център-1" и ще могат да се разходват само за капиталови разходи след решение на Постоянната комисия по здравеопазване, социално дело, масов спорт и туризъм кам Общинския съвет.

Приетите разпоредби по казуса гласят още че, всеки лекар има право да сключи един договор за едно помещение – общинска собственост в района на община Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK