Скандали завършиха с физически травми на участниците в тях

Снимка: Infomreja.bg

В Разлог 57-годишен мъж нанесъл порезна рана на 21-годишен само защото паркирал пред колата му

Около 12:00 часа на 2-ри октомври в РУ-Разлог, е постъпил сигнал за пострадало лице в резултат на възникнал скандал при паркиране на автомобили в района на кръстовище, образувано от улиците “Рила“ и  „Шипка“ в  Разлог.

От работещите по случая полицейски служители е установено, че около 09:30 часа на същата дата между 21-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“, който паркирал пред лек автомобил „Ситроен Ксара“, и 57-годишния водач на лекия автомобил „Ситроен“ е възникнал скандал, при който 57-годишният е нанесъл порезна рана в задната част на бедрото на 21-годишния мъж.

След извършен медицински преглед пострадалият е освободен за домашно лечение, а извършителят на деянието е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 73-годишен мъж от Благоевград.

Вчера на Кооперативен пазар в Благоевград между него и 54-годишна жена, работеща там, е възникнал скандал, при който жената е ударила мъжа в областта на гърдите с касета. Той пък  я блъснал и падайки на земята, тя е ударила ръката си.

На лицата са извършени медицински прегледи. Установено е, че жената е получила фрактура на гривнена става на дясната ръка, а мъжът е с охлузвания в областта на гръдния кош.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK