Скандал между двама мъже в Шумен завърши със смъртта на единия

Снимка: Infomreja.bg

Установени са и убиецът, и жертвата

Днес в дежурната част на Областната дирекция в Шумен е приет сигнал за възникнал скандал на ул. “Цар Освободител“ в града между двама мъже, по време на който единият намушкал с нож другия. В резултат потърпевшият починал.

Към адреса са насочени веднага полицейски екипи. Директорът на полицията ст. комисар Ялчън Расим и окръжният прокурор Маргарита Георгиева пристигнаха на място. Ст. Комисар Расим посочи, че в хода на проведените незабавни оперативни мероприятия извършителят е установен и задържан. Това е 50-годишен мъж от Шумен. Той е отведен от полицейски екип в МБАЛ - Шумен,за преглед.

Досъдебното производство започна с първите действия - оглед на местопроизшествието. Предстои да се събират доказателства.

"Има свидетели, които ще бъдат разпитани по съответния ред и ще направим всичко възможно случаят да бъде изяснен максимално бързо", посочи окръжният прокурор Маргарита Георгиева. 

Установена е и самоличността на убития, мъжът е на  54 години.

Причините за възникване на скандала между тях са в процес на изясняване.

По данни на свидетели, мъжете са водили скитнически начин на живот и често са употребявали алкохол.

Работата по документиране на престъплението по чл. 115 от НК продължава под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура- Шумен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK