СК „Евротрамп“ със стилно коледно тържество в Кюстендил

Снимки: СК "Евротрамп"

СК „Евротрамп“ направи стилно коледно тържество в сладкарница "Шампиони" в Кюстендил.

„Бяха поканени всички деца, като дадохме възможност на нашите възпитаници да се изявят в друга посока, защото целта на нашия клуб е преди всичко наред със спортните качества, да възпитаваме умни деца и да развиваме техните таланти във всички посоки. Всички се забавляваха много имаше танци, музика по желание и разбира се специална новогодишна торта, за която трябва да благодарим на домакините от ОП "Ученическо хранене"“, коментираха от СК „Евротрамп“.

По традиция тържеството беше уважено лично и от Дядо Коледа, който раздаде подаръци на всяко едно дете, като не забрави и своите коледни пожелания към тях и най-вече към състезателите от клуба.

"Да са живи и здрави, защото след постигнатите успехи през годините до момента и завоюваните медали от национални и международни първенства ги чакат още много изпитания. Следващата година е много важна за вас, защото България е домакин на Световното Първенство по скокове на батут от 02 до 22.11.2017 г., което ще се проведе в София, Зала "Арена Армеец". Трудна ще е задачата и на Националните Състезатели от клуба - Еманоил Валентинов, Светлин Георгиев, Симеона Райчова и всички останали, които ще се борят за място в Националния отбор на България. Пожелавам Ви да не отстъпвате пред трудностите и да прославяте родния си град Кюстендил. Весела Коледа и ползотворна Нова 2017 г.", бяха само част от многото пожелания за всички присъстващи състезатели на тържеството.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK