СК „Евротрамп“ с 4 медала от „Купа Независимост“

Снимки: СК "Евротрамп"

Кристияна Кръстева се класира втора при жените на голям батут

Шестото поредно издание на „КУПА НЕЗАВИСИМОСТ 2021г“ се проведе на 18 и 19 септември, но този път домакини и съорганизатори бяха гр. Габрово. СК „ЕВРОТРАМП“ взе участие с 8 състезатели във всички възрастови групи и завоюва 4 медала.

При децата до 8г. Мирослав Василев, заедно с партньора си от "А-Трамп"- София завоюваха бронзов медал в дисциплината синхрон.

Кристъл Станкова спечели два медала - както злато на синхрон, заедно с партньорката си от гр. Сливен, така и в индивидуалната дисциплина на голям батут - бронз.

Кристияна Кръстева се класира втора при жените на голям батут.

Кристъл Станкова е включена в проектосъстава на Националния отбор по батут и ще вземе участие на световното първенство в Баку, Азербайджан през месец ноември.

Виктория Бърдарова, Стефани Боянова, Ангел Китанов, Божидара Георгиева и Йоана Кръстева след достойно представяне също се класираха за финали.

Гордеем се с нашите състезатели и им пожелаваме още много бъдещи успехи!

Успоредно с това СК "ЕВРОТРАМП" обявява своето есенно записване за начинаещи. Тренировките се провеждат всеки делничен ден от 17 до 19 ч. в залата по батут на стадион "Осогово" в Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK