Синът на певицата Рени Митева е шофирал БМВ-то при свирепата катастрофа

снимки: infomreja.bg

И тримата младежи, загинали при вчерашната катастрофа в Кресненското дефиле са от Благоевград. Както ИНФОМРЕЖА съобщи, инцидентът е станал към 21 часа снощи на главен път Е-79 от Симитли в посока Кресна при мокър асфалт.

Лек автомобил БМВ с благоевградска регистрация, управляван от 24-годишният Лъчезар Митев от Благоевград, при движение с несъобразена скорост на дясна крива и загубен контрол, се завъртял странично и се ударил с дясната част в насрещно движещ се бус “Форд Транзит” с монтанска регистрация.

В резултат на жестокия удар на място е починал возещият се на задната седалка в БМВ-то Павел Михтарски, на 26 години от Благоевград. 

На път за Спешния център в Благоевград в линейката починали водачът на леката кола Лъчезар Митев и возещият се до него Милен Олев, на 23 години, също от Благоевград.

Лъчезар, който живеел в жк "Орлова чука", е син на народната певица Рени Митева. Той е работил като военен. Негови приятели разказват, че високите скорости го привличали и често карал с превишена скорост.

При инцидента са ранени возещите се в буса - 37-годишният водач Г. А. от Разлог, който е с оплаквания в областта на корема, две деца на 4 и 5 години, които са с комоцио и рани на главите, и 30-годишен мъж от Гоце Делчев, получил рани на главата, дясната ръка и болки в десния крак.

Пострадалите са настанени в болница, без опасност за живота.

Полицейските служители посетили района на произшествието са установили, че са ползвани обезопасителни колани. По случая е уведомена Окръжна прокуратура – Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

...без име23:28 - 22.04.2012
Познавам и трите момчета и съм меко казано потресена. Има Господ, само това ще кажа, който трябва ще ме разбере. Лека ви пръст, прияятели ..
themechanic13:48 - 22.04.2012
sbogom lucho , pochivai v mir , shte te pomnim
Ж21:21 - 21.04.2012
Бог да прости тия млади момчета. Защо след всичките тия трагедии никой не си взе поука? Миналата седмица пак в тоя участък загина друг млад човек. ДО КОГА.......?
ите така18:43 - 21.04.2012
Карал е бързо защото преди като са го спирали са му издавали фиш за 10 лева. В цивилизованите държави за 60 км/ч над ограничението ти слагат прангите и те пъхват в дрънголника, и без книжка 1-2 години, и солидна глоба ( 2 месечни заплати ). Ама в БГ тези си мислят, че пътят е на майка му и татко му и загиват често невинни хора.

FACEBOOK