Училището в Хаджидимово обра наградите в конкурса "Любим учител" 2018 в Благоевград

Снимки: Община Благоевград

СУ "Никола Вапцаров" - Хаджидимово, обра наградите в тазгодишното издание на конкурса "Любим учител" в Благоевград.

В категория “Любим учител в Пиринско“ 2018 на първо място бе отличена Величка Даскалова - преподавател в училището в Хаджидимово. Второто място бе отредено за Ирена Стамболиева от благоевградското СУ „Кузман Шапкарев“, а третото - за Даниела Коюмджиева от ЗПГ „Климент Аркадиевич Тимирязев“ - Сандански.

СУ "Никола Вапцаров" получи приз и за най-добро училище. След него остана СУ "Кузман Шапкарев" - Благоевград, а на трета позиция бе класирано Спортното училище в Сандански.

Още една награда отиде при хаджидимовската гимназия. Получи я преподавателят Заприна Глушкова в конкурса за най-добро есе.

Учителите ветерани също не бяха забравени, почетни награди бяха връчени на Севда Борисова, Любима Димитрова и Катерина Марчева.

Заместник-кметът на Благоевград, Иво Николов, връчи специални награди на директора на благоевградското 8 СУ „Арсени Костенцев“, Сергей Биров, за „Иновативно училище“ и на Христо Йорданов – Спортно училище, гр. Сандански, за „Активна работа с деца“ по време на традиционния конкурс.

Призовете бяха връчени от зам.-областния управител  Иван Стоянов, зам.-ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“ - проф. д-р Антони Стоилов, Иво Андров и управителя на в. "Струма" - Теодора Томова.

Възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград бяха организирали благотворителен базар на ръчно изработени от тях сувенири, картички и други произведения в помощ на 14-годишния ученик Иван Христов.

От клуба по спортни танци "Импулс" бяха подготвили програма в знак на уважение към преподавателите. Възпитаници от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ - Благоевград, бяха подготвили кетеринга за церемонията „Любим учител“ 2018.

Конкурсът се провежда за шеста поредна година и има за цел да даде  възможност на ученици и родители да изразят вниманието и любовта си към любимия учител, да популяризира добрите практики в образованието и просветата.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK