Силно представяне на Нилана Колевска на държавен турнир “Златна купа Пирин”

Снимки: СКГ "Велбъжд"

Божидара Златанова и Зара Павлова спечелиха златен медал при девойки старша възраст

Нилана Колевска направи силно представяне при родените 2007г., категория А на изминалия турнир “Златна купа Пирин”, който се проведе в Благоевград. Възпитаничката на Валя Машова и Елена Близнакова спечели злато в многобоя, злато на топка и сребро на обръч и бухалки.

В същата възраст Цветозара Миленкова се класира на четвърто място в многобоя, като спечели сребро на топка и злато на лента, а Ралица Стоилова остана седма в многобоя, като завоюва бронз на бухалки.

При родените 2005г., категория А участие от СКГ “Велбъжд” - Кюстендил, взеха Даяна Димитрова и Мишел Иванова. И двете допуснаха груби грешки, като Даяна се нареди осма в многобоя, а Мишел - десета.

Йоанна Стоева, родена 2004г., категория А остана шеста в многобоя и на крачка от бронзовия медал на топка. Карина Бурназка, родена 2009г., завоюва 2 девети места - на топка и бухалки, както и 1 десето - на обръч. 

В същата възраст, но в категория Б Магдалена Велинова спечели три бронзови медала - в многобоя, на без уред и на бухалки. Гергана Харалампиева, 2010г., категория Б остана втора на бухалки и четвърта на без уред. 

При родените 2011г., категория С Габриела Василева спечели златен медал за стчетанието си с обръч. Ралица Русева, 2006, категория Б спечели сребърен медал на топка и бронзов на обръч.

При родените 2003г., категория Б, Елизабет Шопова завоюва три златни медала - в многобоя, на обръч и на топка и Десислава Георгиева, родена 2004г. също спечели три златни медала - в многобоя, на обръч и на бухалки.

При най-малките участнички, родени 2015-2016г. Крисия Тодорова завоюва златен медал на своето съчетание без уред, а Деяна Немцева - сребърен медал.

Деяна Немцева бе и най-малка участничка в турнира. Божидара Златанова и Зара Павлова спечелиха златен медал при девойки старша възраст - двойка, категория Б.

Треньори на децата са Валя Машова, Елена Близнакова, Габриела Бурназка и Весела Николчова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK