Силна заявка на ГЕРБ за изборна победа в Зелен дол и Селище

Снимки: Пресцентър ГЕРБ-Благоевград

Десетки жители на благоевградските села Зелен дол и Селище се срещнаха с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и с кандидатите на партията за кметове на двете населени места.

Младият и амбициозен кандидат на ГЕРБ за кмет на Зелен дол Благовест Христов представи своята визия за управление и развитие на селото. Той даде заявка да е винаги на разположение на хората, да организира качествено административно обслужване, да продължи работата по благоустройството на селото и с грижа за децата да се стреми към изграждането на стадион и детска градина.

„Декларирам, че ще давам редовен отчет пред хората за свършената работа, вземайки предвид техните съвети и предложения”, заяви категорично Благовест Христов. Водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници Йордан Андонов поздрави младият кандидат за кмет за смелостта му да остане в селото и да се стреми да подобри живота на жителите му. На срещата в Зелен дол присъстваха и други кандидати за общински съветници – Ивайло Златанов, Евгени Бибов, Спас Попадиин, Кирил Илиев, Илиян Георгиев, Красимир Роячки, Йордан Миленков, Давид Петров, Христо Ангелов, Антоанета Дивилска, Велимир Димитров. Всички те заявиха подкрепа за Благовест Христов и за разрешаването на проблема с липсата на лекар за селото. Силна подкрепа даде и Стефан Марков с 25-годишен стаж като кмет на Зелен дол, който заяви, че Благовест Христов не е само кандидата на ГЕРБ за кмет, а кандидата на цялото село.

Заредена с много положителни емоции, идеи и конструктивни предложения беше и срещата с жителите на Селище. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Благой Панайотов се бори за четвърти мандат и препълнената зала беше ясен сигнал за подкрепата на хората. „Моят девиз е „Направи това, което може да се види, да се пипне и да се ползва от всички. Така съм работил досега, така ще продължа и занапред, ако ми гласувате отново доверие”, заяви Панайотов.

Жителите на селото поставиха въпроси предимно за здравното обслужване и за работа за младите хора. Кандидатът за общински съветник Кирил Илиев обясни, че Община Благоевград под ръководството на кмета д-р Атанас Камбитов, който е кандидата на ГЕРБ за втори мандат, са увеличени с 80% социалните услуги за гражданите и това предоставя възможност за безплатни помещения за лекарски кабинети в населените места.

Йордан Миленков, също кандидат за общински съветник, посъветва младите да се регистрират в Бюрото по труда, където се предлагат курсове за преквалификация. Друг кандидат от листата – Евгени Бибов, директно предложи работа за външна изолация и насърчи младите да бъдат по-активни в търсенето на реализация. Накрая кандидат-съветникът Красимир Роячки изрази удовлетворение от активната работа през изминалите години на Благой Панайотов, който винаги е имал подкрепата и на общинския кмет д-р Камбитов. Всички присъстващи изразиха убеждението си, че Благой Панайотов ще бъде новият стар кмет на Селище с номер №34 в бюлетината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK