Владимир Москов: Много е важно общината и бизнесът да си партнират

Снимки: БСП-Гоце Делчев

„Местният бизнес е икономиката на града и общината, защото той определя жизнения стандарт на хората"

„Местният бизнес е икономиката на нашия град и общината, защото той е този, който определя жизнения стандарт и нивото на доходите на хората. Затова за мен и моя екип тази среща е особено важна, така както досега е било много важно и резултатно нашето партньорство. Вашата дейност е важна за всичко, което се случва в нашия град и общината, а всички проблеми, които са възниквали, сме се старали да решаваме с ваша помощ“.

Така кандидатът за кмет на община Гоце Делчев, Владимир Москов, започна срещата си с представителите на бизнеса, на която бяха дошли изключително много хора.

„С усилията, които положихме, нашият град е един сред 39-те в страната, включени в програмата "Региони в растеж", а това дава сериозни възможности за финансиране и развитие на инфраструктурата. То се изразява в 60 милиона лева привлечени инвестиции и реализирани 45 проекта с европейско и национално финансиране“, посочи Владимир Москов като конкретни резултати от изминалия си кметски мандат.

Необходимо е местните фирми да се обединяват в консорциуми и други форми на партньорство, за да бъдат конкурентни и да печелят обществените поръчки, и средствата да остават в общината като работа и заплащане на хората, припомни кандидатът за кмет.

„Променихме облика на крайните квартали, предстои да концентрираме усилията си в пространствата около санираните жилищни блокове, квартала от старата поща до Кумсала и в централната градска част, ако аз и моя екип получим подкрепа на 27 октомври“, конкретизира Владимир Москов.

В програмата му за следващия мандат е включено още изграждане на околовръстния път през местността Текето, за който проектът е готов, разширяване на кръстовището при банята и изграждане на кръгово при Лидл, което ще облекчи трафика и паркирането, изграждане на инсталация за сепариране и компостиране, с която да се избегне вдигане на такса смет, средствата за проекти на фирми, привлечени чрез МИГ, модерен кооперативен пазар, цялостно обновяване на Дома на културата, което започва напролет, и още 40 конкретни ангажименти с обекти в града и общината.

„От всички кампании през годините досега, тази е срещата, към която има най-голям интерес и това изключително много ме радва. Много е важно общината и бизнесът да си партнират, да имат общи виждания и да умеят да работят заедно, за да се случват нещата по най-добрия начин и в полза на хората“, категоричен бе Владимир Москов.

*Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...10:57 - 23.10.2019
Типично за Гоце Делчев - малка част от бизнеса на масата с управляващите си разделят порциите, останалите гледат отстрани и ръкопляскат.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK