Кобрата надви Букър и очаква мач за световната титла

©Twitter @TopRankBoxing

Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-а победа в своята кариера

Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-а победа в своята кариера. Кобрата бе категоричен и спечели двубоя срещу бившия затворник Райдъл Букър с единодушно съдийско решение (99-91, 98-92, 98-92), съобщава gong.bg.

На ринга във Фресно, Калифорния американецът успя да оцелее без да бъде нокаутиран и издържа всички 10 рунда, но през цялото време се защитаваше.

Българинът защити повече от убедително своя статут на официален претендент за световната титла на Международната федерация по бокс и очаква бой за нея до 31 май 2020 година. Негов опонент ще бъде победителят от дългоочаквания реванш на 7-и декември между Антъни Джошуа и Анди Руис-младши.

"Минаха 8 месеца от последния ми мач. На ринга е по-различно, но аз не спирах да тренирам през последните месеци. Съперникът ми не беше лош. Респект към него, получи се хубав мач", заяви Кобрата веднага след двубоя.

"Контролирах целия мач и бях доста по-добър. На различно ниво съм. Уважение за моя противник, но аз бях доста по-добър. Показах на всички какво е световното ниво и ще се бия с победителя от Руис - Джошуа", каза още той.

„Благодаря за подкрепата на българите, които бяха на стадиона, както и на тези, които не са спали, за да ме гледат. Противникът беше много подготвен, тъй като тренира с едно от най-добрите в света – Александър Усик и Джошуа. Мисля, че това му помогна да оцелее срещу мен“, каза Кобрата.

„Опитвам да се ъпгрейдвам, да пробвам нови неща и да бъда по-добър. Това ще ми помогне, когато изляза за световната титла срещу победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа. Мисля, че се получи добър мач, но мога да критикувам играта си. Бях малко отпуснат“, допълни още Пулев.

„Не си мисля, че съм постигнал върха и най-доброто ниво, за да няма какво да надграждам. Ще ми помогнат и новите неща, които получавам от американската школа. Продължавам да работя и с Ули Вегнер и очакваме мача за световната титла, който трябва да се проведе до края на май 2020 г.“

„Правилата на IBF са, че до май месец победителя от Руис – Джошуа трябва да се бие срещу мен. Ако титлата бъде ованкантена, ще се бия срещу следващия в ранглистата. Предстои ми лека почивка и след това започвам подготовка за мача за световната титла, за да бъда на необходимото ниво“, завърши Кубрат Пулев.

 

КОМЕНТАРИ

ewqweq11:10 - 08.04.2020
www.custom-candles.com
Booker11:10 - 08.04.2020
Избирайки [url=https://custom-candles.com/]NCandles[/url] ще бъдете обсипани с колекция от ръчно изработени свещи за празнични поводи, подаръчни комплекти. В NCandles може да намерите: [url=https://custom-candles.com/]Ръчно изработени свещи[/url] , [url=https://custom-candles.com/product-category/svatbeni-sveshti/]Сватбени свещи[/url], [url=https://custom-candles.com/product-category/sveshti-za-krashtene/]Свещи за кръщене[/url], [url=https://custom-candles.com/product-category/dekorativni-sveshti/]Декоративни свещи[/url], [url=https://custom-candles.com/product-category/sveshti-za-krashtene/komplekti-za-krashtene/]Комплекти за кръщене[/url], [url=https://custom-candles.com/product-category/svatbeni-sveshti/svatbeni-aksesoari/]Сватбени аксесоари[/url].
Georgi11:09 - 08.04.2020
<p>Избирайки <a href="https://custom-candles.com/">NCandles</a> ще бъдете обсипани с колекция от ръчно изработени свещи за празнични поводи, подаръчни комплекти. В NCandles може да намерите: &nbsp; <a href="https://custom-candles.com/">Ръчно изработени свещи</a> , <a href="https://custom-candles.com/product-category/svatbeni-sveshti/">Сватбени свещи</a>, <a href="https://custom-candles.com/product-category/sveshti-za-krashtene/">Свещи за кръщене</a>, <a href="https://custom-candles.com/product-category/dekorativni-sveshti/">Декоративни свещи</a>, <a href="https://custom-candles.com/product-category/sveshti-za-krashtene/komplekti-za-krashtene/">Комплекти за кръщене</a>, <a href="https://custom-candles.com/product-category/svatbeni-sveshti/svatbeni-aksesoari/">Сватбени аксесоари</a>. </p>
Код за сигурност, въведете кода i2d