Кметът на Кочериново кани жителите на общината на публично обсъждане на проектобюджета за 2019 г.

Кметът на община Кочериново, Иван Минков, снимка: Infomreja.bg

Кметът на Кочериново, Иван Минков, отправя официална покана до жителите на общината да участват в публичното обсъждане на проекта на Бюджет 2019 на Община Кочериново.

Съставянето и разработването на бюджетната прогноза и бюджета на община Кочериново са организирани от градоначалника, а поканата за участие в общественото обсъждане е в изпълнение на чл. 82, ал. 2 и чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси.

"Предстои приемането на бюджета на община Кочериново за 2019 година. Това трябва да става след широко обществено обсъждане с местната общност, затова каним всички граждани, които са заинтересовани от бюджетната процедура, да участват в общественото обсъждане на проектобюджета на община Кочериново за 2019 година, като дадат своите мнения, предложения и препоръки", заяви кметът Иван Минков.

За постъпилите предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде внесен в Общинския съвет заедно с окончателния проект на бюджета.

Публичното обсъждане на проекта на Бюджет 2019 ще се проведе на 10. януари /четвъртък/ от 15.00 часа в заседателната зала на Община Кочериново.

Мнения и предложения по проекта за общински бюджет могат да се изпращат и на електронната поща на общината [email protected]; [email protected], както и да се предоставят в деловодството на Община Кочериново от 8.30 до 17.00 часа всеки работен ден, но не по-късно от два дни преди публичното обсъждане.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK