Ученици от Кочериново гостуваха на АУБ

Снимки: СУ "Христо Ботев" - Кочериново

Групата "Ние в Европа, днес и утре" от СУ "Христо Ботев" - град Кочериново, участник по проект "Твоят час", днес бе на гости на Американския университет в България.

Учениците имаха възможност да се запознаят отблизо с учебната база, да видят презентация за принципите на кандидатстване, на обучение и възможностите за реализация, които предлага университета.

С малка, но приятна разходка, учениците разгледаха кампуса и се насладиха на прекрасните зали и много добра база, с която разполага университетът.

Учениците разбраха, че е от изключителна необходимост да учиш и да знаеш западен език, да имаш необходимите знания, за да продължиш своето образование в по-горна степен.

Университетът следва традиционния американски модел на образование liberal arts, предоставящ възможност на студентите да комбинират знания от различни дисциплини, което гарантира по-добра професионална реализация в бъдеще.

АУБ редовно осъвременява програмите си, за да посрещне променящите се изисквания на бизнес средата в днешния глобален свят.

Обучението се провежда на английски език, а международните преподаватели в университета са изтъкнати учени в своята област, с богат преподавателски опит в студентска общност от различни националности, култури и етноси.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK