Най-лошите храни за всеки зодиакален знак

Снимка: Infomreja.bg, архив

Честно казано, храненето е едно от любимите неща на всеки. Някои хора обичат да се придържат към една любима храна и до голяма степен я консумират много често.

Но дали тази храна е полезна за вас, почти никой не знае. foodpanda подбра не чак толкова полезните храни за всеки зодиакален знак.

Овен - стойте далеч от бързото хранене, защото всичко, което прави, е да ви накара да се чувствате бавни и уморени.

Телец - ограничете храни като чийзкейк, сладки макарони или богата на продукти пица.

Близнаци - вие сте нерешителни в избора си на храна и трябва да внимавате с това. Стойте далече от мазните меса, въпреки че знаем колко обичате пиле в сладко-кисел сос.

Рак - вие лесно може да се престрастите към захарите и всички захарни изкушения. Затова спрете да консумирате желирани бонбонки.

Лъв - шоколад за закуснка, шоколад за обяд, шоколад по всяко време на деня. Но вашият организъм се нуждае и от жива храна, която да ви доставя необходимите витамини и минерали.

Дева - вие сте фенове на домашната храна. Разбира се, в това няма нищо лошо, ако не прекалявате със солта и различните подправки, на които вие сте страхотни фенове.

Везни - усилено се опитвате да се придържате към балансирана, здравословна диета. Понякога даже прекалявате. Трябва да има дни, в които да стресирате огранизма си поне с едно парче пица.

Скорпион - за вас съществува само една храна и това е пържената. Ограничете се с пържените картофки и биричката, за да се радвате на здраво и щастливо тяло.

Стрелец - вашите хранителни навици могат да бъдат "всичко или нищо". Може да бъдете един месец на строга диета и веднага след това още един месец на тежко охранване.

Козирог - вие сте традиционалисти. Знаете, че манджата се яде с хляб, че преди основоното е супата или салатата и също така знаете, че задължително трябва да има място за десерт. Това, което може да направите, е да изключите хляба и десерта от менюто си.

Водолей - вино, бял ориз и тестени изделия са добре, защото сте чували, че въглехидратите и естествените захари могат да са добри за вас, но те са много измамни. Ограничете ги.

Риба - вие се хранете според настроението си. Когато сте ядосани, наблягате на бургер с картофи, и то доста често. Когато сте щастливи - на палачинки с шоколад.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK