Шофьор карал в населено място със 101 км/ч!

Снимка: Infomreja.bg

Заснет е в град Цар Калоян

От ОДМВР - Разград, съобщават, че за периода от 11-и до 17-и януари тази година са засекли общо 57 нарушенията на Закона за движение по пътищата.

 През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ са съставили 554 фиша и 54 акта. Три от актовете са издадени на неправоспособни шофьори. Засечени са трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол. И при тримата концентрацията на алкохол е била над 1, 2 промила.

За констатирани нарушения са санкционирани трима пешеходци.

Прекратени са регистрациите на пет моторни превозни средства – в три от случаите причината е неправоспособност на водачите, в един – употреба на наркотични вещества и в един – употреба на алкохол от страна на водача.

През изтеклата седмица са регистрирани четири пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали четирима души, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

На 17-и януари в 13.40 часа в град Цар Калоян „триногата“ е заснела автомобил „Ауди А8“, който се е движил със 101 км/ч при ограничение от 50 км/ч. Това е и най-фрапиращото нарушение на скоростните режими, установено в периода от 11-и до 17-и януари 2021 година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK