Нови 25 случая на коронавирус в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Почина 86-годишен мъж с придружаващи заболявания

Общо 25 са новодиагностицираните лица с Ковид-19 в Кюстендилска област за изминалото денонощие. Новозаразени с инфекцията лица има в общините: Кюстендил – 8, Дупница – 11, по 2 случая от Рила и Кочериново, по един от Бобов дол и Сапарева баня, съобщават от Областния кризисен щаб.

Към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 34 души. Един е на интензивно лечение, а 20 други са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.

В Ковид отделението на болницата в град Кюстендил са хоспитализирани 28 души. Трима от тях са на интензивно лечение, а четирима други са в по-тежко състояние.

Към днешна дата 37 са хоспитализираните пациенти в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница. Един от тях е на интензивно лечение, а други 30 са в средно тежко състояние и на кислород.

През изминалото денонощие е починал 86-годишен мъж, с придружаващи заболявания, от община Кюстендил. Областният кризисен щаб изказва съболезнования на семейството и близките на починалия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK