"Шоу Рената" се разпадна, почина колоритният илюзионист Филип

Снимки: Личен архив

Тъжна вест, че обичаното от малки и големи жители на Гоцеделчевския регион „Шоу Рената“, прекратява съществуването си поради настъпилата вчера неочаквана смърт на 69-годишния илюзионист Филип.

Тъжната новина за смъртта на любимата й половинка, верен приятел и пръв помощник в семейния шоу бизнес съобщи за ИНФОМРЕЖА и забележителната и атрактивна Рената Александрова.   

Много години подред шоуто на Рената и Филип радваше децата от училищата, детските заведения и възрастните си зрители от Неврокопско, който бе любимо място за двойката илюзионисти.   

С групата си "Шоу Рената", където неин неизменен помощник бе съпругът й Филип, Рената Александрова е обиколила всички градове на България. С илюзионистичния си спектакъл те представиха страната ни пред публиката на Полша, бившата Република Югославия,  Италия и др.

Представлението ни бе в стил Мистър Сенко. Това са фокуси и огромни илюзии, които с любимия ми Филип реализирахме на сцените сред пищни декори. Вярвам, че и в гроба на Филип ще му е тъжно и мъчно, че пропуснахме да посетим любимия ни град Гоце Делчев през последните две години. Този град за нас е свещен, защото преди много гони там, в хотел „Неврокоп“ пламна нашата голяма любов, която ни помогна да живеем в невъобразим сговор и разбирателство, сподели тъгата си по изгубената половинка Рената Александрова, като обеща че до края на дните си ще продължи да идва в Гоце Делчев за да преживява отново и отново любовта, спомените и тъгата си по Филип.

Днес в София ще бъде погребан колоритният илюзионист Филип. 

 

КОМЕНТАРИ

Стефчо17:19 - 02.06.2018
Нито сме ги чули и ни най-малко видели. R. I. P.
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK