Хванаха пияна шофьорка, движила из Шумен

Снимка: Infomreja.bg

Водач от Пирдоп е с внушителните 2.94 промила алкохол

Водач в силно нетрезво състояние попадна в ареста на РУ- Пирдоп.

Около 22.45 часа на 28 март, на ул. „Стефан Стамболов“, автопатрул на РУ-Пирдоп спрял за проверка лек автомобил „Фиат Брава“, управляван от жител на града. 34-годишният водач бил изпробван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като уредът отчел внушителните 2.94 промила алкохол в издишания от него въздух. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

50-годишна жена от Шумен била установена да шофира след употреба на алкохол, след като била освободена от полицейското управление полицаите я засекли да управлява автомобила с прекратена регистрация.

Малко преди 04:30 часа на 29 март за проверка в Индустриалната зона в града бил спрян водач на лек автомобил Пежо 206 с шуменска регистрация. Зад волана била 50-годишна местна жителка, която лъхала на алкохол. Тествана е с дрегер, който отчел 1,76 промила алкохол в издишания въздух. Дала е кръвна проба за анализ, след което била задържана за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано досъдебно производство.

Около 15 часа на 29 март на КПП на булевард „Ришки проход“ в Шумен полицейските служители спрели и извършили проверка на лек автомобил "Пежо" 206, който бил без регистрационни табели. Изяснено било, че 50-годишната жена зад волана изтърпява принудителна административна мярка и управлява превозно средство с прекратена регистрация. За извършено престъпление по чл. 343 В ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.

32-годишен жител на Царев брод бил установен да шофира след употреба на алкохол  на контролно-пропускателен пункт. На 28 март около 18:40 часа  на ул.“Софийско шосе“ служителите на реда извършили проверка на водач на лек автомобил Форд „Транзит“  с шуменска регистрация. 32-годишният мъж бил изпробван с дрегер, който отчел 1,30 промила алкохол в издишания въздух. 

Около 23:40 часа на 27 март на изградения контролно-пропускателен пункт на ул. “Софийско шосе“ до хиподрума в Шумен била извършена проверка на водач на лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация. 45-годишният мъж зад волана е изпробван за шофиране в нетрезво състояние. Дрегерът отчел 1,22 промила алкохол в издишания от шуменеца въздух. 

24-годишен мъж от Шумен бил установен да шофира след употреба на наркотични вещества. На 27 март около 15:30 часа на панорамен път към паметник „Създатели на българската държава“ била извършена проверка на водач на лек автомобил "Хонда Сивик" с шуменска регистрация. Водачът, местен жител дал положителна на канабис проба, след което е задържан в РУ-Шумен. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK