Шофьор загина на място след удар в дърво

Снимка: Infomreja.bg

Друг катастрофира и избяга, намериха до пиян в дома му

Шофьор загина на място след удар в дърво.

Вчера в 16,20 ч. в община Брусарци 65-годишен софийски водач на лек автомобил "Форд Фокус" при движение с несъобразена скорост на десен завой губи контрол над управлението на автомобила, излиза вляво извън пътното платно и се блъска в крайпътно дърво, след което попада в крайпътна нива.

При реализираното ПТП са нанасени материални щети на автомобила, а водачът е починал на място. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Лом. 

Трупът на водача е откаран в МБАЛ-Монтана, за аутопсия.

Същия ден в 12,30 ч. на ул. „България” в гр. Вълчедръм 48-годишен местен водач при управление на лекия си автомобил "Фолксваген Венто" с монтанска регистрация се движи с несъобразена скорост с релефа на местността, при което при излизане от десен завой губи контрол над волана, излиза вляво и на кръстовището с ул. "Славянска" се блъска в метална ограда.

Водачът напуска местопроизшествието без да уведоми органите на МВР. Нарушителят е установен в 12,40 ч. в дома си.

В 13,15 ч. е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство алкотест, при което уредът е отчел 2.59 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Задържан е за 24 часа в РУ-Лом. Съставени са му 2 акта за нарушения на ЗДвП.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK