75-годишен шофьор от София е загинал в лекия си автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът е станал на околовръстен път край Берковица

Около 21:00 часа снощи  е получен сигнал, че на път II-81, на новия околовръстен път на  Берковица, до разклона за село Мездрея, в отводнителна канавка встрани на пътя има катастрофирал лек автомобил.

При пристигане на място е установено, че водачът е починал. Установено е още, че при движение в посока от София към Монтана 75-годишният водач от столицата при управление на лекия си автомобил "Фолксваген Голф" със софийска регистрация е изгубил контрол над волана, излязъл е вдясно на пътя, преминал е през банкета, качил се е на предпазната еластична мантинела, обърнал се е по таван и е паднал в бетонова отводнителна канавка.

При ПТП-то са причинени материални щети на автомобила и е загинал водачът. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1 от НК.

При извършена проверка в масивите на АПИ е установено, че автомобилът е преминал през прохода Петрохан на 15.07.2020 г. около 06:40 часа в посока към град Монтана, като най-вероятно ПТП-то е настъпило същия ден около 07:20 часа.

 Тялото на водача е транспортирано за аутопсия в МБАЛ - Монтана.

Работата по случая продължава РУ - Берковица.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK