Школският звънец отново огласи 160-годишното Първо ОУ в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Три паралелки първокласници прекрачиха прага на училището

Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“, което неотдавна тържествено отбеляза своята 160-годишнина, днес продължи летоброенето си с поредната учебна година. Превърнало се в пример за здрава връзка между традиции и новаторство, то продължава да разкрива нови хоризонти пред ученици и учители. В този процес неизменно участват и родителите.

По традиция, празничната програма откриха мажоретките от училището. Това красиво начало бе продължено от прекрасните изпълнения на ученици с таланти на певци и рецитатори.

Със сърдечно слово към присъстващите се обърна директорът на учебното заведение - Людмила Дерменджиева. Тя изрази увереност, че всички заедно ще продължат да се справят с трудностите и пожела „здраве, търпение, сила и вяра, че мисията ще бъде успешна“.

Заради противоепидемичните мерки, на тържеството присъстваха само първокласниците и учениците в пети клас. По пътеката, водеща към сградата на училището, най-напред минаха трите паралелки на първокласниците, всяка със своите учители, понесли огромни букети с цветя.

Трепетно вълнение изпитваха не само малчуганите, които от днес започват нов етап в живота си, но и техните родители, баби и дядовци, присъстващи на празника, макар и отдалече.

По-късно в своите класни стаи влязоха и останалите ученици.

ИНФОМРЕЖА пожелава на всички здраве, ползотворен труд и нови сполуки!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK