Школото в Крупник отбеляза Европейския ден на спорта в училище

Снимки: Община Симитли

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в симитлийското село Крупник отбеляза Европейски ден на спорта в училище на 28-и септември. Инициативата бе под  мотото “Спортът възпитава, ученици и учители се забавляват”.

В нея взеха участие учители, ученици, както и децата със специални образователни потребности. Организираните различни активности дадоха възможност на участващите учители и ученици да се забавляват, включвайки се в различни спортни инициативи за различни възрасти. Учители и ученици за първи път мериха сили в различни спортове.

Директорът на училището Венцислав Кълбов награди победителите със специални грамоти и раздаде на всички участници отличителни гривни и значки, осигурени от БГ БЪДИ АКТИВЕН и Министерството на младежта и спорта. След отбелязването на деня на спорта, на двора на училището бяха раздадени и помощните материали за учениците, закупени със средствата, събрани от инициативата на TIANDЕ.

Гост на празника беше и кметът на село Крупник, Иванка Чакалска. Тя донесе материалите, закупени със средствата, събрани от жителите на селото. Закупени са ученически материали за учениците със специални образователни потребности в училището в Крупник. Това са деца от 2. до 10. клас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK