Новият председател на Общински съвет – Гърмен, е инж. Денислав Шенгов (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Минка Капитанова предаде символа на властта в общината на Феим Иса

Днес церемония по полагане на клетва от новоизбраните кметове и общински съветници се състоя и в Гърмен. На нея присъстваше управителят на област Благоевград – Бисер Михайлов. Обръщайки се към общинските съветници, той ги призова да спазват Закона за местното самоуправление и местната администрация и да работят така, че община Гърмен да продължава своето развитие.

След полагането на клетва, досегашният  общински кмет – Минка Капитанова, предаде символа на управлението на общината на новоизбрания кмет Феим Иса с думите: „Нека господин Иса да продължи ръководенето на община Гърмен в името на народа, нека да надгражда всичко това, което е започнато! Успешен мандат!“

Феим Иса благодари на всички, които са му гласували доверие, и изрази увереност, че онова, което е поето като ангажимент, ще бъде изпълнено с помощта на областната управа и на всички жители на общината.

Първото заседание на новия общински съвет беше ръководено от Ахмед Башев – най-възрастния от общинските съветници.

„Чест е за мен да съм днес тук и да дам всичко от себе си за благото на община Гърмен. Приканвам всички заедно с общи усилия и умения да решаваме проблемите на гражданите на община Гърмен и да оправдаем тяхното доверие, дадено на изборите“, каза той.

Ахмед Башев поздрави новоизбраните кметове и общински съветници, като им пожела крепко здраве и ползотворна работа.

На заседанието беше избрана тричленна комисия за избор на председател на Общинския съвет. Гласуването беше проведено тайно. Резултатът от него е – 17 гласа от всичките 17 възможни са за единственото постъпило предложение – председател на новия Общински съвет да бъде Денислав Шенгов.

Избраният с пълно единодушие председател на Общинския съвет – Денислав Шенгов, благодари на избирателите и на колегите си и добави:

„Смятам да наложа един тон на добронамереност, на професионализъм, на диалог с жителите на общината, да постигнем по-голям темп на работа за решаване на основните проблеми. След  4 години да застанем пред вас с широко отворени лица! Успех на всички!“

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Чарулето Люманкови19:48 - 14.11.2019
Ай да играем на една игра който говори ще му запишем устата с тиксо а който покаже зъпче да хрупка цръвче пуу цънамъна а който придума да яде на кучето лукума.Кефиш ма Рамзеее голяма си откачалка.
чайника и тюфлега18:05 - 14.11.2019
офе полицайката мустева с кои ще си пие ракииката земи си главницата в гърмен тук не го изкаме нямаме полза таир питарив по добре се справя или ся джими ще е полицаи
Рибанци12:01 - 14.11.2019
Офе писна им на Рибанци да гледат едни и същи пу"ки майни да ближат на кметовете уювете нямат никакъв срам и достойнство като хора едни и същи боклуци без образование и интелект и се правят на нещо а само ги псуват хората а това са Джими Полицая,Ягнето Педофила,Долга Зайда,Ляшниците и други...Аман от едни и същи свиркаджий и бесрамници и тапанари не ги обгрижвай с внимание че хората се отвръщават от такива кърлежи и кметове.Успех за поста който си поел.
foh22:57 - 13.11.2019
eho bokluci nqma ba6ev nqma Minka samo( FEIM ISA )avsi4ki koito govorite za ribanci lo6o da go duhateeeeeeeeeeeeee
Гласоподавател21:31 - 13.11.2019
Офеееее....И аз гласувах за теб, комшията също, на баба Радка шурето ,миджо и той, алето от Дебрен, братовчедите от Дряново, инището от Ореше и на нашия тяхния !!! На всички рибанци купи хляб а нас кучета ни яли. 1000 рибанеца не стигат да станеш кмет. Ако не бяхме долните села щеше да си седиш в Рибново!
Бобо15:56 - 13.11.2019
До Доналд Туск,Тръмп,Путин,Меркел,Юнкер и сие. ЖАЛБА.От жителите на община Гърмен и циганите на квартал "Кремиковци".Господа на 27.10.2019г. общината ни я сполетя голямо нещастие.Нашият дългогодишен вожд Амед Башев беше несправедливо изигран на местните избори.Неговите опоненти купуваха гласове, а той не можа да си купи нито един глас.Това е така господа, защото той е човек морално чист,дистанциран от корупция и финансови злоупотреби.Това могат да го потвърдят и циганите в общината.За 13 години като кмет на общината той не допусна нито един негов служител да се корумпира.Всички пари той ги прибираше на сигурно място и не даде на никого и една стотинка.Общинските му служители бяха чисти като момина сълза.Молбата ни господа е да касирате изборите в общината и да си върнем кмета.За нас той е като Краля Слънце,като Ким Чен Ун.Той контролира природата,дали да грее слънце,или дъжд да вали.Гледайте вече 6 години откакто не е на власт капка дъжд не е паднала.В полето нищо не се роди и циганите няма какво да крадат.Даваме ви всичко каквото поискате, даже и двете циганки /кючекчийките/ , само да касирате изборите и да си го върнем.От опечалените.
Пепи14:17 - 13.11.2019
Тоя като го видях с шубата от 1944 година,ми стана ясно какъв кмет ще е..Таке рибанско
Попицата Саиткова14:02 - 13.11.2019
Джаувица е много щурава пу*ка ич несие на акъл откачалка от всякаде метнала се на чарулето Люманкови
рач комар11:50 - 13.11.2019
попицата саиткова джувица ще вкара децата на ред и възпитание в рибново другите даскали да взимат пример давай рамзеее кефиш ма черуль люманков само хаху и изперкали са в това училище
Осиково11:23 - 13.11.2019
От Манчо Джуркин като директор нищо не става щом допуска такива гаври,като Попа Саитков да запушва на децата устите с тиксо ясно ми е какво училище е това пълна анархия а родителите защо не викнат медиите боклуци рибански тъпи и прости не си знаят правата.
До Рибанец09:14 - 13.11.2019
Евала ти за истинските и точни думи...Това са най големите свиркаджий и подмазвачи в Рибново цял живот се подмазват на някого утре и аз като стана кмет и моя ще лапат...
Смалю09:08 - 13.11.2019
До рибанец защо неси ебеш маиката а аз дъщеряти мизерник
Обективен08:49 - 13.11.2019
Успех на г-н Иса! Най-важното сега е да измете калинките ба предишните кметове,които работеха и ще работят срещу него и от които няма доволен човек.Особено от корумпираните техници!
Рибанец08:30 - 13.11.2019
Да еба мама ви проста тъпа се такви тъпи копалета са въртят около кметовете... Дано тоя път офето не е такъв че си еба маиката винаги едни и същи. Ягнетата, иручивци, джими полицая, адна кучица удоло на смалю асатив дето даима води орото, и метивци, убавия, да еба маикави и натегаче да еба
Яна06:58 - 13.11.2019
" Огромно, сърдечно благодаря....""- това е половината от речта на новия кмет!!! Не се разбра , кои точно са му гласували доверието си! Тези , които вземаха пари за да гласуват или тези, които ги даваха за да купят поста му!
До Ягнето педофила00:06 - 13.11.2019
Защо не докараш маикати или родатати да видиш тогава педофила
Бомбата23:37 - 12.11.2019
Защо него духате всички противници на Кмета мърши такива страх вие дасе покажете
куче23:29 - 12.11.2019
сега само пишете и си бъркате гъза с пръст но ще видите колко е некадърен този рибански комита и после ще си оближете пръста
Xvxv23:28 - 12.11.2019
Dano sa gresni sluhovete za naznachavaneto na glavnia toia kirlej zatova go shitnaha ot bankata ama muse razmina zamalko beahe vitre v reshetkite sega e red na obshtinata.
Заид Юмер22:43 - 12.11.2019
Този който се е писал Горно Дряново. Явно малоумни са родителите ти, че не са успели да те научат да си пишеш името. Паразити като теб, които се мазните на Манол, продадох те му се отдавна и сега ще му слугува те до живот. Много сте наперени всички но се криете зад буквички и разни думички. Страх ви е да се покажете с имената си и само плюете, като плъхове сте. Лицемери боклуци
ПОКАЖИ ОЩЕ 61 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода sj2