Шестима искат да управляват село Коняво

снимка: Нора Василева, infomreja.bg

Шест регистрации бяха направени до 17 часа в неделя, когато изтече срокът за изборите в село Коняво, информираха от Общинската избирателна комисия.

Така право на свои кандидати ще имат партиите – ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС, Бългаски народен съюз /БНС/ и един Инициативен комитет. Последният предлага победилата на втория тур в село Коняво Даниела Божилова.

Инициативният комитет се представлява от трима души. Оттук нататък тяхната задача е да съберат и необходимия брой подписи. Социалистите ще заложат на неуспялата Марияна Александрова.

Поименното вписване на кандидатите ще стартира на по-късен етап,  а крайният срок е 21-ви март, казаха още от Общинската избирателна комисия.

С кметска заповед бе определено гласуването в Коняво да бъде в една секция и то разположена в училището, а избирателният списък ще бъде поставен на сградата на читалището.

На последните избори в населеното място по списък имаше 704 души. До частичния вот се стигна, след като Върховният административен съд касира изборите, а после с президентски указ бе определена датата 22-ри април.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK