Шест пожара гасиха през почивните дни в Благоевград, Банско, Кресна, Гоце Делчев и Петрич

Снимка: Infomreja.bg, архив

Шест пожара гасиха огнеборците през почивните дни в Банско, Кресна, Благоевград, Гоце Делчев и Петрич. 

Дървена вила е горяла в четвъртък в Банско. Вследствие на пламъците са унищожени напълно дървена дограма и покъщнина. Причината е късо съединение в електрическа печка. 

Служителите на РСПБЗН-Благоевград са гасили запален контейнер, който е изгорял напълно, а гоцеделчевските огнеборци са потушили пожар в навес в гърменското село Дебрен, който е унищожил покривна конструкция, фураж и дървен материал. Инцидентът е предизвикан поради проявена небрежност с боравене на открит огън от страна на собствениците. 

По същата причина е избухнал и пожар в мазе на улица "Драма" в Гоце Делчев, в което са изгорели дърва за огрев. 

Огнеборците от Сандански пък били вдигнати на тревога около 02:55 часа миналата нощ за пожар в лек автомобил „Ауди” в Кресна. Огънят е унищожил двигателния отсек и таблото на колата. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

На 1 май около 17:04 часа служителите на РСПБЗН-Петрич са се отзовали на сигнал за възпламенила се газова бутилка на улица ”Калаблоак” в града, в резултат на което са изгорели около 6 квадратни метра покривна конструкция. 

 

КОМЕНТАРИ

777723:28 - 04.05.2016
koi beshe tam da vidi che sobstvenicite sa vinovni za pojara kato tqx gi e nqmalo v kashti pishite samo gluposti da si pravite novini s chujdoto neshtastie pone razberete istinata i togava pishete pishite kolko da zemete nekva zaplata
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK