Шенсой: Отиваме с цветя за Разград, за да им пожелаем успех, но след нашия мач

Наджи Шенсой, снимка: ОФК "Пирин"

Респект и уважение към отбора на Лудогорец Разград изрази старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой в днешната си пресконференция преди двубоя с шампиона и лидер в класирането тази сряда.

Орлетата пътуват утре за Лудогорието, където в сряда излизат в предпоследното си гостуване за годината. 

„Голям комплимент за организацията, ръководството и отбора на Лудогорец. Дори и да върнат точките на Левски, мисля, че правото да е шампион на Българя е за тях. Заслужено, с игра и качества на състезателите. Ние обаче ще подарим по цвете за техен успех, който им пожелаваме, но чак след нашия двубой. Имаме довод, че сме способни да излезем с поне частичен успех от двубоя, както направихме и през есента“, обясни Шенсой. 

Благоевградчани ще са без трима наказани – Маркиньос, Николов и Дяков. „И тримата са в отлична форма, но аз имам вяра в целия състав и момчетата, които ще ги заместят. Трябва да се вложим над максимума и да покажем пиринския дух, който си върнахме в последните двубои“, каза още специалистът. 

Междувременно зелените са смятани за абсолютен аутсайдер в тази среща, като водещата букмейкърска къща Sportingbetподава коефицент от 11 за победа гостите. Победа за шампионите ще върви на 1.20, а равенството е оценено на 6.50. 

Двубоят Лудогорец – Пирин е в сряда, от 20:30 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK