Шекир Аян от ДПС е новият зам.-шеф на Общинския съвет в Гоце Делчев

Шекир Аян, снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Бившият председател на Общинския съвет в Гоце Делчев  Ангел Башов от днес е редови общински съветник. Днешното заседание на минипарламента започна с полагане на клетва на новия съветник Ангел Башов, който зае мястото на подалия оставка Богдан Боцев като следващ от съветническата листа на БСП.

По предложение на групата на ДПС в дневния ред на днешното заседание влязоха и две нови точки за избор на заместник-председател на ОбС и определяне на възнаграждението на председателя на малкия парламент в общината Ангел Гераксиев. Така предложената от ДПС кандидатура за заместник-председател на местния парламент в Гоце Делчев на Шекир Аян, който и в предния мандат изпълняваше тази длъжност, остана единствена.

В урната, при проведеното тайно гласуване, за Шекир Аян  от 29-те бюлетини, комисията преброи 10 недействителни и 19 бюлетини с положителен вот. В своето обръщение, след избора, избраният заместник-шеф Аян заяви, че с работата си и коректното си отношение ще заслужи доверието и на колегите, които не са го подкрепили при избора. 

Народните избраници от ОбС - Гоце Делчев гласуваха председателят Ангел Гераксиев да получава 42% от заплатата на кмета на общината Владимир Москов. Парламентарният шеф Гераксиев заяви, че възнаграждението му ще се формира и на база непълен работен ден, тъй като ще работи по три часа и половина всеки ден.  
 

КОМЕНТАРИ

невидим07:13 - 30.07.2013
Как може този простак да бъде оставен да дерибейства в брезница буквално общината му дава имоти без пари дори даже и канал и вода му прекараха тука нема ли конфликт на интереси как може тези хора спят ли какво става неразбирам особено кмета дал му улица да прави със втора употреба бордюри тоя е за прокуратурата но защо спят незнам
ВЕНЦИ10:22 - 16.09.2012
МОЖЕ ЛИ ИЗРОДИ, ПРОСТАЦИ КАТО АГО ШИКИР АЯН / БАЙ ГАНЬО/ ДА СА НА ТАКИВА ПОСТОВЕ - МЪНИПУЛИРА ЦЯЛО СЕЛО ПИШЕ АНОНИМНИ ПИСМА ДО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ С КЛЕВЕТИ ПО ТОЗИ И ПО ОНЗИ И ХОП НА ТРИБУНАТА А ПОСЛЕ ФИРМА РИФА - ООД /ЛИЧНАТА МУ ФИРМА - БАЙ ГАНЬО ВЕЧЕ Е ЕВРОПЕЕЦ/ ЗАПОЧВА ДА ЛАПКА ОБЩИНСКИТЕ ПОРЪЧКИ КАТО МЕКИЦИ О БОЖЕ ДО КОГА?
AHMED TCHOLAKOV06:42 - 03.12.2011
Pozdravleniya za tseliyat sastav na obstinskiyat savet i neka da ima dostatchna aktivnost za da se dade dobar rezoltat i neka da se nauchat nyakoi hora da e oblichat po elegantno a ne da slagat na garba si JIVOTINSKI KOJI kato Divatsi i valneni faneli v koi vek jiveem
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK