Шефът на ДЛС ”Дикчан” Йордан Бошнаков уволнен, връщат Пламен Поюков

Пламен Поюков, снимка: infomreja.bg, архив

Директорът на ДЛС ”Дикчан” – с. Сатовча инж. Йордан Бошнаков днес се оказа неоткриваем за пристигналите началници от Благоевград за връчване на заповедта му за уволнение и предаване на поста, документацията и ключа от директорския кабинет на назначения на длъжността нов стар директор инж. Пламен Поюков.

През целия ден телефонът на Бошнаков бе изключен, а от него нямаше и следа, коментираха служители на ловното стопанство, които са предприели издирването на Бошнаков, за да му връчат заповедта.

Уволненият от ДПС и БСП директор на ДЛС ”Дикчан” Пламен Поюков се връща на бял кон на старото си работно място след малко повече от година.

Пред ИНФОМРЕЖА той бе категоричен, че ще участва в конкурса за директор на Югозападното държавно предприятие, като допълни, че дотогава ще се опита да възстанови имиджа и добрия микроклимат в сатовчанското стопанство.

Очаква се неосъщественото днес официало представяне на новия стар директор Поюков да бъде проведено утре, когато Бошнаков получи заповедта за освобождаването си и предаде документацията, кабинета и управлението на ДЛС "Дикчан" на Пламен Поюков.

 

КОМЕНТАРИ

горски15:39 - 15.01.2015
какво ги хваляте всички са боклуци великият пламен вьрнали тези които ги сакратиха не защото главгата недава.защо го мислите прави промени подготвясе за общински.ако стане такьв трябва да вземе тая к. с него а боро льжата за замесник да му снася лажи. да са стегне пламен защото в горското може да уволнява за една псувня но в общината ще го псуват но няма да може да уволнява дори и добре даси вьршиш работата.
USA00:44 - 21.12.2014
Do slojitelka. Ti mnogo gi razbirash Tia neshta to koito I da shte sI Zima oti ne )))) kakvo shte gi pravat Tia pari po tam
Секса20:59 - 06.12.2014
Барзев и ебач !!! Много хора тук не знаят какво пишат.
кочан16:28 - 05.12.2014
Пътя до къщата на Арбен в проекта ли беше за асфалт?Пътя успореден на дерето при стадиона в проекта ли беше?Ще има и други вапроси.

FACEBOOK