Шампионска лига започва с интересни мачове и атрактивни коефициенти от PalmsBet

Най-авторитетният клубен турнир на Стария континент – Шампионска лига, стартира тази седмица

Най-авторитетният клубен турнир на Стария континент – Шампионска лига, стартира тази седмица, като в тиража на Palms bet bg може да намерите всички двубои от първия кръг на груповата фаза с високи коефициенти. Всички фенове на футбола с нетърпение очакват есента, за да стартира Шампионска лига. Този път с малко закъснение заради удължения сезон 2019/20, турнирът стартира в края на октомври и ще предложи много интригуващи двубои, като всяка седмица ще има мачове от надпреварата. Ето и какво ни очаква на старта на турнира тази седмица.

Един от фаворитите в турнира - Ювентус, открива Шампионска лига като започва участието си с визита на Динамо Киев във вторник от 19:55 ч. Двата отбора са в група с Барселона и Ференцварош, като по-късно вечерта "каталунците" приемат унгарския шампион. Ювентус ще трябва да се справя в Киев без голямата си звезда Кристиано Роналдо, който е заразен с коронавирус. В последния си двубой Юве направи реми 1:1 с Кротоне в Серия А, като Алваро Мората отбеляза първото си попадение след завръщането си в Торино. Испанският нападател ще има голяма отговорност в предстоящия мач при отсъствието на Роналдо. Заедно с Дибала, двамата трябва да покажат силна игра в атака, за да помогнат за успешен старт на Ювентус в турнира.

По същото време в другия ранен мач във вторник, Зенит приема Брюж. Руският тим е фаворит за успеха и ще се стреми да запише победа, за да покаже, че букмейкърите с право го фаворизират за 3-ото място в групата. Големите отбори в тази група са Лацио и Борусия Дортмунд. Двата тима се изправят един срещу друг от 22:00 ч. на "Стадио Олимпико" като Палмс Бет дава предимство на "жълто-черните". Лацио обаче играе силно на собствен терен и няма да е изненада, ако спечели срещата.

Едно от дербитата на старта на груповата фаза в Шампионска лига е между Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед от група Н на състезанието. Двата тима са фаворити за първите две места в групата, като ще имат за съперници още отборите на РБ Лайпциг и Истанбул ББ. В дербито на "Парк де Пренс" във вторник, PalmsBet дава по-нисък коефициент за ПСЖ, който е в доста по-добра форма от своя съперник. С интерес се очаква дебютът на Единсон Кавани за „червените дяволи“, като още в първия си мач за английския гранд, уругваецът ще се изправи срещу бившия си тим. В другата среща от групата пък РБ Лайпциг се очаква да постигне победа срещу турския Истанбул ББ. За Лайпциг ще бъде много важно да стартира с успех в груповата показа, за да покаже, че има амбиции за място в топ 2 на крайното класиране.

Отборите от група Е на Шампионска лига също стартират участието си във вторник. В дербито в групата Челси е домакин на Севиля, като от ПалмсБет фаворизират тима на Франк Лампард. "Сините" са с малко по-големи шансове да спечелят групата според букмейкърите. Челси има звезден състав, но липсата на опит в отбора си личи, като в последния си двубой лондончани направиха реми 3:3 със Саутхемптън. Севиля ще бъде труден тест за "сините" и носителят на Лига Европа ще се стреми да не загуби в Лондон. В другия двубой от групата, Рен посреща Краснодар в много любопитен сблъсък. Руският тим е настроен офанзивно във всеки мач и може да видим доста попадения в тази среща.

В сряда ще има още много интригуващи двубои в Шампионска лига, като носителят на трофея Байерн Мюнхен се изправя срещу Атлетико Мадрид в мач от група А, докато фаворитът в група D Ливърпул гостува на Аякс. Други от претендентите за спечелването на турнира този сезон - Реал Мадрид и Ман Сити, имат домакински мачове съответно срещу Шахтьор и Порто.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK