Шабан Шаулич взриви пълния стадион в Хаджидимово, Иван Дяков и дъщеря му Ивана подариха новия химн на хаджидимовци

Снимки: Личен архив

Сръбската легенда Шабан Шаулич - изпълнителят на хитови сръбски песни, които поколения наред както в родината на певеца, така и в България и по света продължават да пеят и обичат, снощи буквално взриви препълнения с над 2000 души стадион в град Хаджидимово, с което се даде официалният старт на традиционния "Празник на моя град".

Преди официалното откриване на празника от кмета на общината Людмил Терзиев, Мъжка фолклорна група „Перун”, Янко Неделчев и Иван и Ивана Дякови загряха до червено официалната сцена и пълните трибуни.

Царят на македонската песен Иван Дяков и талантливата му дъщеря Ивана, която твърдо върви по стъпките на баща си и майка си Лиляна, която е един от основните двигатели за успеха на баща и дъщеря Дякови с прекрасните текстове на песните им, подариха на съгражданите си от Хаджидимово невероятна песен, посветена на родния им град, която местните веднага запяха и превърнаха в свой химн.

Кметът Людмил Терзиев направи пламенно приветствие към жителите и многото гости, дошли от близо и далеч специално за празниците на Хаджидимово, като на всички пожела да са живи и здрави, да обичат и тачат родния си град и винаги да се връщат с топли чувства в него.

Общински съветници, кметовете на селата Ново Лески, Абланица, Теплен, Беслен, Петрелик, Садово и на други населени места в общината бяха сред официалното представителство и като гости, и като домакини.

Гости на "Празниците на моя град" в Хаджидимово бяха още представители на общините Сатовча, Гърмен, Гоце Делчев и Доспат.

Черешката на вечерта обаче бе именно гост-изпълнителят Шабан Шаулич, коййто с оркестъра и невероятните си изпълнения вдигна на крат цялата публика, която от първата до последната песен пя заедно с него.

Дълги хора и танцуващи хора на фона на изпълнените от Шабан всички негови хитове имаше както вътре в стадиона, така и извън него.

"Страхотна публика, невероятно топлите и емоционални хора и прекрасните домакини са причина за прекрасния концерт, който направихме в Хаджидимово. Надявам се на още срещи и концерти в прекрасния ви край, който остави у мен незабравими спомени", сподели Шабан Шаулич, докато позираше за снимки с многобройните си фенове.

Емоционалната празнична вечер приключи с грандиозна заря - подарък за всички местни жители и гости от кмета на община Хаджидимово Людмил Терзиев, който по случай празника даде и коктейл.

 

КОМЕНТАРИ

беееееее17:03 - 13.05.2017
Долни лъжци и измамници, защо им повдигате толкова акциите? Иван Дяков! Кой е той, знае ли някой истинския му облик? "Големия" певец - пее като задавен петел и непрекъснато пишат по вестниците с какви долни измами и далавери със земи се занимава. Как може да излезе и да гледа хората в очите с извинение, насрания си задник! Пълно отвращение! И ще ми пишат със суперлативи за него... Тези, които не го познават, може и да повярват! Долен и жалък мръсник и лъжец!
фери17:01 - 13.05.2017
Долен и жалък мръсник и лъжец! КРАДЕЦ! ХВАЛЕТЕ ГО ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО ПОЗНАВАТ! Човекоподобно създание, недостойно за уважение!
NEVROKOP07:55 - 07.05.2017
секретарке,къде е кмета на градъ-а,м няиде по селото.
eeeeeeeeeeeeeeeee21:30 - 06.05.2017
КОЙ Е ИЗЛЪГАЛ ИВАНА ЧЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ

FACEBOOK