Северноирландската легенда Уорън Фийни официално пое ФК "Пирин"

Снимки: ФК "Пирин"

"Не робувам на философии и тактики, а само на победата"

Северноирландската легенда Уорън Фийни официално пое ФК "Пирин" днес. Новият мениджър бе представен пред медиите и даде първите си мисли относно бъдещето му в клуба и целия проект.

„Футболът е моят живот. Не робувам на философии и тактики, а само на победата. Победа на всяка цена е моята цел. Проектът тук е прекрасен, за да покажа това, което мога. Запознах се вече с играчите и виждам, че има потенциал. Ще подрежем и поправим там, където е нужно, но нищо повече", бяха част от първите думи на новия мениджър на орлетата.

„Запознат съм вече с историята на клуба, гледах и някои стари мачове и бях впечатлен от феновете и атмосферата. Не се страхувам да пускам в игра млади момчета, каквито традиции има тук, а съм го правил и в предишните си отбори с успех", поясни още Фийни.

„Няма да говорим за цели с играчите. Целта е ясна - победа във всеки мач. Искам главите на състезателите да са чисти. Равносметка ще правим накрая“, каза новият мениджър, попитан за поставените цели.

Щабът на Фийни все още не е окомплектован, като се водят разговори с няколко специалисти. Със сигурност ще има анализатор и асистент-мениджър.
Утре се очаква новият мениджър да бъде картотекиран и той да води орлетата в мача със "Струмска Слава" - Радомир.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK