Септември Симитли победи ЦСКА с 2:0 с пропусната дузпа и отменен чист гол

Снимка: Община Симитли

„Много добра контрола за нашия отбор, днес играхме през повечето време с титулярите. Доволни сме и от играта, и от резултата“, заяви старши треньорът Спас Стоименов. 

2:0, които можеха да бъдат 4 при изпусната възможност за отбелязване на дузпа от страна на Гущеров и отмяна на чист гол на симитличани, задоволиха треньорското ръководство в поредната контрола на Септември.

Изключително разумна и мъжка игра показаха футболистите на Септември (Симитли) особено през първото полувреме, когато паднаха и головете за отбора.

В 37-мата минута, след като Гущеров пропусна да отбележи дузпа отсъдена за Септември, Хазуров се възползва от добра възможност и откри резултата за 1:0. В края на първата част, след добро подаване на Гущеров, отново Хазуров пое топката и покачи резултата до крайното 2:0.

През втората част треньорският щаб реши да вкара в игра по-голяма част от юношите си и да проверява и надгражда техните възможности. Много от момчетата дадоха заявка за добър футбол и голямо желание за игра.

„Мисля, че срещу един от стойностните отбори в групата  ЦСКА днес се представихме много добре. Вървим по възходяща линия, което много ни радва. Надявам се да продължаваме така и до последния мач“ - коментира още Спас Стоименов след края на мача. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK