Септември (Симитли) победи с 2:1 Велбъжд (Кюстендил)

Снимки: Община Симитли

Отборът на Септември (Симитли) победи отбора Велбъжд (Кюстендил) с 2:1 в мач от 24-и кръг на Югозападната трета лига. Срещата се изигра вчера на стадион „Септември“ в Симитли.

Момчетата Спас Стоименов не успяха да покажат желаното от треньора превъзходство на терена. Срещата премина под знака на високия тон и неприятни ситуации.

През първото полувреме футболистите на Септември имаха доста пропуски, които можеха да открият резултата. Попадение във вратите и на двата отбора не беше реализирано. След червен картон на играч на кюстендилци, те останаха с човек по-малко на терена.

След почивката в игра за Симитли влезе Кирил Домозетски, който замени капитанът Лулейски. В началото на втората част Владимир Каптиев откри резултата за 1:0.

Малко след това гостите отбелязаха изравнителен гол, след като Узунов се подхлъзна. Последваха смени в отбора на Септември, като Иван Иванов влезе в игра на мястото на Цолев, Лъчезар Дафков на мястото на Йоан Петров.

В последната 90-а минута отново Владимир Каптиев върна надеждата в отбора на Септември и отбеляза победния гол и направи резултата 2:1. В продължението още двама играчи бяха изгонени от терена с червени картони от отбора на Септември - Лъчезар Дафков.

„Нервен мач за нашия отбор, може би имаше подценяване, което на мен не ми харесва. Не съм доволен от мача, това че имаме добър резултат само може да ме радва. Като цяло срещата не се игра качествено. Имахме много положения, изпуснахме много голови ситуации, което не може да ме накара да се гордея с играчите си“, каза старши-треньорът на Септември (Симитли), Спас Стоименов.

Стартов състав Септември (Симитли): Илиян Узунов, Асен Топузов, Евгени Тунтев, Любомир Илиев, Борислав Вакадинов, Денис Цолев (Иван Иванов), Марио Топузов, Йоан Петров (Лъчезар Дафков), Владимир Каптиев, Анатоли Лулейски (Кирил Домозетски), Борислав Хазуров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK