Септември се опъна на Левски, но загуби

В истински празник за жителите на Симитли се превърна контролната среща между отборите на Септември и Левски. Присъствието на звезди като Иван Цветков, Сьорд Арс, Сержиньо Грийн, Дарко Тасевски и селекционера Георги Иванов – Гонзо привлече голям брой привърженици на футболната игра на стадиона в Симитли.

Гостите от столицата поведоха още в 4 минута след гол на Сьорд Арс. Холандецът отклони удар на Дарко Тасевски и излъга вратаря Васев за 1-0. След две минути игра холандецът бе близо до нов гол, но топката срещна страничната греда. Същият малшанс споходи и Анто Мангурев, чийто удар с глава нацели страничната греда до Божидар Митрев. В 35 минута публиката изригна, след като Септември изравни.

Автор на попадението бе Калоян Стоянов, а асистенцията бе на Лазаров. До края на първата част сините вкараха още едно попадение. Точен в 44 минута бе Тодор Христов, който се възползва от една отбита от Васев топка и фиксира крайното 2-1. След почивката наставниците на двата тима Стефан Гошев и Георги Иванов направиха куп смени, но това не се отрази на цифровото изражение на резултата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK