Септември измъкна победа с голове в края

снимка: infomreja.bg, архив

Септември Симитли победи Малеш Микрево с 2:0 в мач от поредния кръг на първенството в Западна Б група. И двата гола паднаха в последните две минути на мача. Атанас Николов се разписа за 1:0 в 88-та минута, а в следващата атака на домакините Калоян Стоянов от дузпа оформи крайното 2:0.

Първото полувреме двата отбора предложиха слаб футбол, но след почивката домакините се активизираха и създадоха интересни неща на терена в Симитли. В 48-та минута Илиев изпълни пряк свободен удар от дъгата на наказателното поле. Топката нацели напречната греда и тупна на голлинията, като от домакините претендираха, че е влязла във вратата с целия си обем и поискаха попадение.

Такова обаче не зачете главният рефер Стефан Ставров. В 88-та минута Атанас Гущеров пусна пас в наказателното поле към резервата Атанас Николов и той с прехвърлящ удар прати топката във вратата на Василев за 1:0. Минута по – късно Калоян Стоянов изведе Николов в наказателното поле. Той се опита да финтира вратаря Василев, който го събори и съдията отсъди дузпа. Точен от бялата точка бе Калоян Стоянов за 2:0.

Това е първа победа за новия наставник на Септември Стефан Гошев. Гостите от Микрево пък се закотвиха здраво на последното място във временното класиране с актив от 5 точки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK