Септември (Симитли) с реми срещу Вихрен (Сандански)

Снимка: Община Симитли

Септември и Вихрен завършиха наравно 1:1 след мач от 20. кръг на Югозападната трета лига. Срещата беще играна на стадиона в град Сандански.

Септември (Симитли) започна много добре гостуването си на третия в класирането, като дори водеше инициативата в много моменти. Много пропуски записаха момчетата на Спас Стоименов, който бе заменен от Методи Стойнев поради наказание от 1 мач.

Добро разиграване на топката и ситуации, които можеха да променят резултата в полза на симитличани, показаха футболистите на Септември. В 35-ата минута усилията се увенчаха с първото попадение и откриването на резултата за 1:0 от Борислав Хазуров. В 46-ата минута обаче Вихрен изравниха за 1:1.

Второто полувреме пред Септември се оказаха по-малко положения за гол, с които да покачат резултата, но пък по-чисти. Вратарят на симитличани Илиан Христов се отличи много добре, като се включи в ключови ситуации за противника.

От спортно-техническия щаб на Септември заявиха, че са доволни от играта на своите футболисти. „Намираме много голям прогрес от първия мач досега. Момчетата ни играха на ниво и заслужавахме повече от равенство в днешната среща".

Стартов състав Септември (Симитли): Илиан Узунов, Ивайло Иванов (Методи Илиев), Асен Топузов, Евгени Тунтев, Илиян Христов (Борислав Вакадинов), Йоан Петров, Васил Божинов, Тихомир Костурков (Кирил Домозетски), Ибрахим Алим, Анатоли Лулейски, Борислав Хазуров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK