Септември (Симитли) с 1:1 срещу Кариана (Ерден)

Снимка: Община Симитли

Равенство от 1:1 записаха във втората си контрола футболистите на Септември (Симитли) срещу Кариана (Ерден). На терена в село Склаве, където момчетата на Антон Бачев излязоха за победа в контрола, не успяха да постигнат набелязаната цел.

Резултатът бе открит след много добро центриране от корнер на Гущеров и реализиран от Боби Сандев с глава в  25-ата  минута на първата част от срещата. Не след дълго в 35-ата минута Кариана изравниха за 1:1.

Изключително неприятна ситуация се създаде в 45-ата минута, когато Гущеров уцели греда от фал, което можеше да покачи резултата в полза на Септември.

На полувремето старши треньорът Антон Бачев замени повечето си играчи, като даде шанс на всички с изключение на контузенитее Домозетски, Златанов и Алим.

На мястото на Стоилков в игра влезе Иванов, на Станчев - играещият помощник Методи Илиев, Пейчев бе заменен от Топузов, на мястото на Бояджиев на терена влезе Стойко Иванов, Лулейски отстъпи място на Йона Петров, Креболиев бе заменен от Кирил Георгиев. С доста промени Бачев даде поле за изява на всички, на които разчиташе за днешната контролна среща.

През втората част за симитличани имаше доста добри шансове за покачване на разултата, но за съжаление добри удари на Кирил Георгиев и Здравко Карадачки бяха спасени от вратаря на противниковия отбор.

След края на мача новият старши треньор Антон Бачев заяви, че целта за вчерашната среща, която е била поставена пред момчетата, е изпълнена.

„Дадохме шанс на почти всички играчи. Доволен съм от представяането на момчетата. Най-важното, което исках от тях, да играят по-агресивен и нападателен футбол, се случи. На този етап това е важна част от играта ни, която трябва да подобряваме. Имахме и добри, и лоши положения, но за това е подготовката, която правим - да чистим грешките и да подобряваме играта си”, отбеляза Бачев.

Стартов състав Септември (Симитли) - Димитър Пангев, Божидар Станчев, Николай Стоилков, Георги Пейчев, Боби Сандев, Анатоли Лулейски, Симеон Бояджиев, Венцислав Стоянов, Андон Гущеров, Смаил Креболиев, Борислав Хазуров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK