Септември (Симитли) победи Вихрен (Сандански) с 2:1

Снимки: Община Симитли

Септември победи Вихрен с 2:1 в първия кръг от мачовете за Купа на Аматьорската футболна лига. Срещата се игра на стадион „Арена” в Крупник, като симитличани бяха домакини.

През първото полувреме играта вървеше трудно, но въпреки това Септември имаше някои положения, които не успя да реализира. Гостите изпуснаха също доста положения още в началото  на първото полувреме.

В 35-тата минута след отсъждане на дузпа в полза на Септември Смилен Златанов откри резултата, като бе точен от единадесетте метра и вкара за 1:0. До края на полувремето играта, която показаха момчетата на Иво Тренчев не бе задоволителна и почти без шансове за гол.

На полувремето в игра на мястото на Кирил Георгиев влезе Андон Гущеров. Не след дълго, в 59-тата минута, гостите се възползваха от недогледана ситуация на симитличани и изравниха за 1:1.

Второто полувреме бе наситено с изпуснати ситуации от страна на Септември, които  можеха да преобърнат мача в своя полза с доста внушителен резултат. Едва в края на редовното време Смаил Креболиев обърна резултата и вкара с глава за крайното 2:1.

Спортно-техническото ръководство на Септември (Симитли) изрази задоволството от резултата и спечелената среща, но играта на футболистите не бе най- доброто, с което отбора може да се похвали.

В неделя, 25 септември, Септември (Симитли) посреща Велбъжд (Кюстендил) на собствен терен от 17:00 часа, в VIII кръг от Югозападна Трета лига.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK